• Discount de 10% pentru clasa SUV
Inchiriaza telefonic: 40735.057.777
Lun - Vin: NON-STOP

Tur Castelul Peles Sinaia

Punctul de plecare: Piata Universitatii
Destinatia: Castelul Peles Sinaia
Punctul de sosire: Piata Universitatii
Durata turului:
 8-9 hours

Palatul Peles este situat in orasul Sinaia, la 44 km de Brașov și la 122 km de București. Constructia lui a inceput in anul 1873 de catre Regele Carol I al Romaniei, fiind resedinta de vara a familiei regale. Este unul dintre cele mai importante edificii istorice din România, având caracter unicat, prin valoarea sa istorică și artistică fiind unul din cele mai importante monumente de acest fel din Europa.

 • Transfer Bucuresti – Sinaia 2 ore
 • Vizitare Castel Peles - 2 ore
 • Masa de pranz – 1,5 ore
 • Vizitare Manastirea Sinaia - 1 ora
 • Transfer Sinaia – Bucuresti 2 ore
 • Tururile se organizeaza cu masini ce au capacitate de pana la 8 persoane + bagaje.
 • La cerere se poate pune la dispozitie si ghid turistic.
 • Valea Prahovei este una dintre cele mai renumite zone turistice din Muntii Carpati, fiind situata pe traseul raului Prahova. Principalul centru urban este municipiul Câmpina, celelalte orașe aflate pe valea Prahovei fiind Comarnic, Breaza, Sinaia, Bușteni, Azuga și Predeal majoritatea acestor orașe fiind stațiuni turistice montane.

  Sinaia este situata la poalele munților Bucegi, cunoscuta mai ales datorită importanței sale turistice. Aici se află și Castelul Peleș, fosta reședință de vară a regelui Carol I. Deasemenea, puteti vizita Manastirea Sinaia, zidita in anul 1695 de catre Marele Spatar Mihai Cantacuzino. Sinaia are și statut de statiune balneo-climaterică.

  Palatul Peles este situat in orasul Sinaia, la 44 km de Brașov și la 122 km de București. Constructia lui a inceput in anul 1873 de catre Regele Carol I al Romaniei, fiind resedinta de vara a familiei regale. Este unul dintre cele mai importante edificii istorice din România, având caracter unicat, prin valoarea sa istorică și artistică fiind unul din cele mai importante monumente de acest fel din Europa.

  Manastirea Sinaia supranumită „Catedrala Carpaților”, situată într-un cadru natural feeric, datează din secolul al XVII-lea și reprezintă identitatea istorică a orașului, fiind prima construcție pe acest teritoriu. Fondatorul Mănăstirii Sinaia este Spătarul Mihail Cantacuzino. Dupa un pelerinaj la Locurile Sfinte (Ierusalim, Nazaret) si Muntele Sinai, Cantacuzino la intoarcearea in Tara Romaneasca se hotaraste sa ridice o manastire in muntii Bucegi, inchinata Fecioarei Maria, purtand numele Muntelui Sinai.

   

  Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

  Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide