Inchiriaza telefonic: 0735.057.777
Lun - Vin: 09:00 - 17:00.

Tururi

De la 85 €

Bucuresti - Tur Standard

Turul Standard al orasului Bucuresti, va va oferi o experienta deosebita vizitand cele mai importante puncte turistice intr-un interval de aproximativ 4-5 ore.
De la 129 €

Tur Castelul Peles Sinaia

Palatul Peles este situat in orasul Sinaia, la 44 km de Brașov și la 122 km de București. Constructia lui a inceput in anul 1873 de catre Regele Carol I al Romaniei, fiind resedinta de vara a familiei regale. Este unul dintre cele mai importante edificii istorice din România, având caracter unicat, prin valoarea sa istorică și artistică fiind unul din cele mai importante monumente de acest fel din Europa.
De la 140 €

Bucuresti - Full Day (7-8h)

Turul Full Day al orasului Bucuresti, va va oferi o experienta deosebita vizitand cele mai importante puncte turistice intr-un interval de aproximativ 7-8 ore. In cadrul turului se vor face opriri si la restaurante cu specific romanesc sau la cerere.
De la 65 €

Bucuresti - Tur Panoramic

Turul panoramic al orasului Bucuresti va va oferi o imagine de ansamblu a celor mai importante puncte turistice intr-un interval de aproximativ 2 ore.
De la 149 €

Turul Brasovului

Brasovul, un oras impresionant cu o populatie de aroximativ 290.000 locuitori, de etnii diferite, este locul ideal unde se imbina trecutul cu prezentul. Plin de monumente importante, cladiri istorice, biserici vechi, mituri, legende, dar si localuri noi si targuri cu bunatati specifice zonei.

Tururi in Bucuresti

Turul orasului Bucuresti va va purta in timp, catre istoria “Micului Paris” – anii de glorie ai orasului de odinioara. Inchiriati o masina cu sofer si vizitati obiectivele turistice ale orasului Bucuresti. Soferul nostru va va putea asista, indiferent daca doriti sa faceti cumparaturi, sa luati masa in oras sau daca veti dori sa vizitati unele puncte de atractie turistica pe care le veti putea pastra in amintire.
   Tururi in Romania

V-ati planificat sa vizitati Mânastirile din Moldova sau poate sa vedeti frumusetile Maramuresului. Oricare ar fi destinatia Dumneavoastra, pentru a va bucura de peisajele superbe ale României si pentru a avea o calatorie relaxanta, fara grija sofatului, utilizati cu încredere serviciul nostru pentru calatorii în tara. Veti avea la dispozitie o masina sigura si confortabila cu un sofer profesionist gata sa raspunda oricarei rugaminti.

                                    


Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide