• Discount de 10% pentru clasa SUV
Inchiriaza telefonic: 40735.057.777
Lun - Vin: NON-STOP

Rezerva prin telefon! Suna la +4 0735 057 777

Echipa noastra este aici sa va ajute 24/24 indiferent de problema

Inchirieri auto termen lung Bucuresti

INCHIRIERI MASINI PE TERMEN LUNG
Inchirieri auto 24/7 | Inchirieri microbuze
Serviciul de inchirieri masini pe termen lung reprezinta solutia ideala pentru companii, intrucat cuprinde finantarea, achizitionarea, administrarea si intretinerea autovehiculelor pe care acestea le vor avea in folosinta.


AVANTAJELE SERVICIILOR DE INCHIRIERI MASINI PE TERMEN LUNG SUNT:


  • Achizitionarea unei masini proprii nu este atat de avantajoasa pe cat ai crede! Un automobil nou pierde cam 25% din valoare odata cu primii kilometri, iar pe o perioada de 3 ani valoarea se poate deprecia cu pana la 50%. Valoarea de revanzare a unei masini este incerta! Solutia ideala? Serviciul de inchirieri masini pe termen lung de la FocusRent! Prin intermediul acestui serviciu, riscurile financiare legate de valoarea de revanzare a masinii, precum si de intretinere sau reparatii sunt preluate de catre noi, iar cash flow-ul companiei devine mai usor de controlat si de gestionat.  Serviciului de inchirieri masini pe termen lung include numeroase alte avantaje: taxe si asigurari auto (Casco, RCA, rovinieta), schimbarea anvelopelor de sezon (vara/iarna), inlocuirea masinii in caz de avarie, asistenta rutiera si mentenanta totala.

 

  • Prin intermediul serviciului de inchirieri masini pe termen lung de la FocusRent, scapi de grija mentenantei si administrarii flotei si diminuezi incarcatura contabila asociata, lucru care iti va permite sa te focusezi pe interesele imediate ale companiei si pe obiectul principal de activitate, fara a pierde timp si bani din cauza diverselor evenimente neplacute ocazionate de uzura masinilor sau a flotei proprii de autovehicule.  FocusRent, companie ce ofera servicii de inchirieri auto si inchirieri microbuze in Bucuresti si Otopeni, ofera suport tehnic, asistenta privind dosarele de dauna si inlocuirea temporara a autoturismului avariat ceea ce inseamna ca iti vei putea continua activitatea fara probleme

 

  • Rata/chiria lunara pentru serviciul de inchirieri masini pe termen lung este o cheltuiala deductibila integral la momentul inregistrarii (fata de amortizarea liniara la credit/leasing financiar), un avantaj important, conform recentelor modificari ale legislatiei fiscale care limiteaza deductibilitatea cheltuielilor cu flota.  De asemenea, daca alegi serviciul nostru de inchirieri auto pe termen lung, ai deductibilitate fiscala integrala a TVA-ului. In plus, cheltuielile pentru inchirierea unei masini pe termen lung diminueaza valoarea impozitului pe profit. Astfel, creste capacitatea de finantare a firmei prin faptul ca autovehiculele nu sunt inregistrate in patrimoniu.Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide