Predare si preluare gratuita in Bucuresti

Preluarea si predarea autoturismului se fac simplu, rapid si gratuit la sediul nostru sau oriunde in Bucuresti, iar termenul de livrare nu va depasi 3 ore. Astfel, vei putea alege precis adresa la care sa iti livram masina pe care ai rezervat-o, iar la sfarsitul perioadei de inchiriere nu va fi nevoie sa te abati din drum: o vei putea lasa oriunde in Bucuresti, de unde noi o vom prelua rapid si gratuit.

Stim cat de pretios este timpul tau, asadar iti punem la dispozitie cea mai eficienta, sigura si confortabila solutie de transport, oferindu-ti, pe langa multiple modele auto mai noi de 5 ani, servicii de calitate si beneficii menite sa-ti asigure o experienta cat mai placuta in timpul calatoriilor tale.

Conceput special pentru turisti si localnici (persoane fizice), pachetul nostru de inchirieri auto Bucuresti pune la dispozitia clientilor o gama variata de autoturisme apartinand claselor economy, business sau SUV, dupa cum urmeaza: Dacia Logan, Ford Fiesta, Opel Corsa (transmisie automata), Ford Focus, Skoda Octavia, Ford Mondeo, VW Passat, Audi A4, Dacia Duster, Hyundai Santa Fe (transmisie automata), Nissan Pathfinder sau BMW X5. In functie de perioada pentru care ai nevoie de vehicul, vei beneficia de oferte speciale si preturi atractive. In plus, aceleasi oferte si conditii vor fi aplicate si serviciilor de inchirieri microbuze Bucuresti, oferind doua modele auto cu 8+1 locuri: Volkswagen Transporter si Mercedes Vito.

Masina rezervata prin inchirieri auto sau inchirieri microbuze este livrata clientului in conditii perfecte, fara defecte vizibile, in urma unei inspectii tehnice temeinice. Orice reclamatie referitoare la starea autoturismului trebuie facuta la livrare.

Te pregatesti de o intalnire de afaceri, de vacanta, teambuilding sau un eveniment special? Alege FocusRent si vei beneficia de servicii impecabile de inchirieri masini si inchirieri microbuze.

Politica noastra de preturi pune foarte mare accent pe flexibilitate si transparenta, pentru ca tu sa te poti bucura de cele mai bune conditii de drum la volanul unei masini care iti satisface toate necesitatile de transport. Pe langa predare si preluare gratuita in Bucuresti, iti livram masina in mai putin de 3 ore, cu plinul facut, RCA, rovinieta si full CASCO incluse in pret.

Copyright 2017 - 2020 © SC Focus Team Consulting Srl