Inchiriaza telefonic: 0735.057.777
Lun - Vin: 09:00 - 17:00.

Inchirieri auto VW Tiguan – imbinarea dintre confort si siguranta
Compania de inchirieri auto FocusRent tine cont de nevoile si preferintele tuturor clientilor si incearca sa includa in oferta sa masini din toate clasele. Astfel, pe langa economy si luxury, firma noastra de rent a car iti pune la dispozitie si noul VW Tiguan, un SUV (Sports Utility Vehicle) cu caracteristici dinamice si sisteme avansate. Acest model reuseste sa transforme condusul dintr-o activitate de rutina, intr-o adevarata experienta la volan, iar din toate elementele de decor reiese un singur cuvant: masculinitate.
Disponibil prin intermediul serviciilor noastre de inchirieri auto, VW Tiguan este descris pe site-ul producatorului drept masina care „impresioneaza la prima vedere, si la a doua, si la a treia”. Design-ul interior este completat de materiale de calitate, forme clare si elegante, iar plafonul panoramic asigura mai multa libertate, din toate punctele de vedere. Trapa rabatabila si glisanta asigura o atmosfera luminoasa in habitaclu, dar si o panorama spectaculoasa.
Acest SUV disponibil prin serviciile FocusRent de inchirieri auto se remarca atat prin dotarile legate de conectivitate, cat si prin sistemele de asistenta. Astfel, VW Tiguan este dotat cu functiile Security & Service (transmiterea datelor la distanta, in cazul unui incident); Guide & Inform (conectare non stop la internet); App Connect (trei tehnologii inovatoare pentru folosirea aplicatiilor smartphone-ului) si Sistemele de radio si navigatie.
In ceea ce priveste sistemele de asistenta, VW Tiguan este dotat cu Trailer Assist, Area View, Lane Assist, Dynamic Light Assist, Asistentul pentru parcare si Asistentul pentru ambuteiaje. Toate aceste tehnologii inteligente sunt destinate evitarii accidentelor pe tot parcursul calatoriei cu masina obtinuta prin intermediul serviciilor de inchirieri auto.
Serviciile noastre de inchirieri auto includ urmatoarele avantaje: disponibilitate non stop; fara costuri ascunse (pretul de pe site include toate taxele si asigurarile auto); livrare rapida si gratuita a masinilor, in maximum 3 ore de la momentul confirmarii rezervarii. Te asteptam!

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide