• Discount de 10% pentru clasa SUV
Inchiriaza telefonic: 40735.057.777
Lun - Vin: NON-STOP

Exploreaza versatilitatea si performanta VW Tiguan 2022, disponibil pentru inchiriere la Focus Rent. Acest SUV compact este perfect atat pentru aventurile urbane, cat si pentru excursiile off-road, oferind o experienta de condus confortabila si dinamica pentru toate tipurile de calatorii.

Cu designul sau elegant si pozitia robusta, VW Tiguan 2022 face o impresie pe drum. Fie ca navighezi pe strazile orasului sau explorezi terenurile accidentate, acest SUV imbina stilul cu utilitatea, facandu-l o alegere remarcabila pentru orice aventura.

Intra in interiorul spatios si bine echipat al VW Tiguan pentru a descoperi o combinatie de confort si tehnologie. Cu materiale premium si controale intuitive, fiecare calatorie este imbunatatita de cele mai recente caracteristici de infotainment si optiuni de conectivitate.

Propulsat de o gama de motoare eficiente si responsive, VW Tiguan 2022 ofera performante impresionante si eficienta in consumul de combustibil. De la drumurile urbane la calatoriile lungi pe autostrada, acest SUV ofera o calatorie lina si placuta, asigurand incredere in spatele volanului.

Echipat cu caracteristici avansate de siguranta si sisteme de asistenta pentru sofer, VW Tiguan 2022 priorizeaza siguranta atat pentru sofer, cat si pentru pasageri. Fie ca navighezi prin trafic sau abordezi conditii dificile de drum, acest SUV ofera liniste sufleteasca pentru fiecare calatorie.

Inchiriaza un VW Tiguan 2022 de la Focus Rent astazi si experimenteaza combinatia perfecta de stil, performanta si versatilitate. Fie ca calatoresti singur sau cu familia si prietenii, acest SUV este pregatit sa te duca oriunde ai nevoie cu confort si incredere.

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide