• Discount de 10% pentru clasa SUV
Inchiriaza telefonic: 40735.057.777
Lun - Vin: NON-STOP

Descopera luxul si performanta eleganta cu Volkswagen Passat 2022, disponibil acum pentru inchiriere la Focus Rent. Acest sedan premium redefine?te standardele de confort si rafinament, oferind o experienta de conducere exceptionala pentru clientii nostri pretiosi.

Cu un design distinctiv si linii aerodinamice, Volkswagen Passat 2022 atrage atentia in orice context. Fie ca te afli pe strazile orasului sau pe autostrada, acest sedan emana eleganta si stil, demonstrand perfectiunea germana in fiecare detaliu.

Intra in interiorul spatios si sofisticat al lui Volkswagen Passat pentru a descoperi o combinatie perfecta intre confort si tehnologie. Materialele premium si finisajele de inalta calitate te imbii sa te relaxezi in timp ce te bucuri de cele mai noi caracteristici de infotainment si conectivitate.

Cu o gama variata de motoare performante si economice in consum, Volkswagen Passat 2022 ofera putere si eficienta intr-un pachet rafinat. Indiferent de destinatie, acest sedan ofera o experienta de condus exceptionala, asigurand confort si siguranta pe parcursul fiecarei calatorii.

Echipat cu cele mai avansate tehnologii de asistenta si siguranta, Volkswagen Passat 2022 ofera o liniste sufleteasca atat pentru sofer, cat si pentru pasageri. De la sistemele de franare de urgenta la asistenta la mentinerea benzii, acest sedan pune siguranta pe primul loc.

Inchiriaza acum un Volkswagen Passat 2022 de la Focus Rent si transforma fiecare calatorie intr-o experienta de neuitat. Cu combinatia sa inegalabila de lux, performanta si tehnologie avansata, acest sedan este alegerea ideala pentru clientii nostri exigenti.

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide