• Discount de 10% pentru clasa SUV
Inchiriaza telefonic: 40735.057.777
Lun - Vin: NON-STOP

Comanda masini de inchiriat VW Golf cu toate taxele auto incluse
VW Golf reprezinta un „must have” pentru orice firma de rent a car, iar acum o poti inchiria si de la FocusRent, apeland 0735 057 777 sau completand formularul online. Iti stam la dispozitie 24 de ore din 24, 7 zile din 7, iar acum iti oferim si unul dintre cele mai apreciate autoturisme la nivel mondial. Golf este masina mai multor generatii, care mereu se reinventeaza si devine din ce in ce mai fiabila si eficienta, pentru siguranta si confortul soferului si pasagerilor.
Masinile de inchiriat VW Golf se remarca prin dotari si design, iar numeroasele posibilitati de personalizare iti ofera sansa de a conduce „propriul” tau model. Tinand cont de forme si finisaje, putem spune ca acest autoturism imbina dinamismul si eleganta, de la farurile si barele de protectie cu design nou, la grila radiatorului si blocurile expresive cu LED din spate. Interiorul este unul spatios si elegant, iar farurile si jantele contribuie si ele la creionarea imaginii noului Golf.
Aceste masini de inchiriat sunt dotate cu nu mai putin de patru sisteme de asistenta care iti sar in ajutor: Front Assist si ACC, Trafic Jam si Emergency Assist, Park Assist, dar si senzorul Blind Spot. Totodata, tehnologia moderna utilizata in crearea noului Golf asigura un consum redus de combustibil, un cuplu ridicat si o putere mare. Practic, aceasta imbinare reprezinta solutia optima pentru cei care calatoresc mult, insa doresc sa fie atenti si la consum.
Masinile de inchiriat de la FocusRent pot fi dotate optional cu GPS, sofer personal, scaun auto pentru copil si iti vor fi livrate oriunde doresti, in maximum 3 ore de la momentul confirmarii rezervarii. VW Golf va veni cu un plin de combustibil, anvelope de sezon (iarna / vara) si fara vreo limita impusa de kilometri. In plus, inainte de a te urca la volan, autoturismul este supus unei inspectii riguroase, pentru a garanta lipsa oricarei probleme de natura tehnica.

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide