• Discount de 10% pentru clasa SUV
Inchiriaza telefonic: 40735.057.777
Lun - Vin: NON-STOP

Exploreaza combinatia perfecta intre fiabilitate, eficienta si stil cu Toyota Corolla 2023, disponibila acum pentru inchiriere la Focus Rent. Ca una dintre cele mai de incredere si iconice limuzine de pe drum, Corolla ofera o experienta de conducere exceptionala, practica si placuta.

Cu designul sau modern si aerodinamic, Toyota Corolla 2023 atrage atentia oriunde merge. De la grila frontala distinctiva la liniile sale sculptate, aceasta limuzina emana incredere si sofisticare, facand-o o alegere remarcabila pentru orice ocazie.

Intra in interiorul spatios si confortabil al Toyota Corolla pentru a descoperi o cabina bine echipata, proiectata atat pentru sofer, cat si pentru pasageri. Materialele de inalta calitate, comenzile intuitive si caracteristicile avansate de infotainment asigura o calatorie conectata si placuta pentru toti cei de la bord.

Sub capota, Toyota Corolla 2023 ofera performante impresionante si eficienta in consumul de combustibil datorita optiunilor sale de motor fiabile si transmisiei fluide. Indiferent daca navighezi pe strazile orasului sau rulezi pe autostrada, aceasta limuzina ofera manevrabilitate receptiva si o calatorie lina, perfecta pentru orice drum.

Echipata cu tehnologie avansata de siguranta, inclusiv Toyota Safety Sense™, Corolla ofera liniste sufleteasca atat pentru sofer, cat si pentru pasageri. Functii precum frana pre-coliziune, avertizarea de parasire a benzii si controlul de croaziera adaptiv contribuie la imbunatatirea sigurantei si a increderii pe drum.

Inchiriaza un Toyota Corolla 2023 de la Focus Rent astazi si experimenteaza combinatia suprema de confort, fiabilitate si eficienta. Fie ca calatoresti in interes de afaceri sau de agrement, aceasta limuzina versatila este pregatita sa te duca oriunde ai nevoie cu stil.

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide