Inchiriaza telefonic: 0735.057.777
Lun - Vin: 09:00 - 17:00.

Unul dintre modelele de exceptie, disponibile in colectia noastra de masini de inchiriat premium, este Toyota Corolla Hybrid.  Fiind definitia rafinamentului in ceea ce priveste design-ul si performantele unui automobil, Toyota Corolla Hybrid reprezinta alegerea ideala pentru o intalnire de business sau un eveniment special.
Indiferent ca trebuie sa participi la un eveniment special sau la o intalnire de afaceri, Toyota Corolla Hybrid este una din cele mai fiabile masini disponibile prin serviciul de inchirieri auto FocusRent.
Daca vrei sa te bucuri de placerea de a conduce o Toyota Corolla Hybrid, fara sa fii constrans/a de numarul de kilometri, poti apela cu incredere la serviciul de inchirieri masini FocusRent. Pe langa faptul ca nu te vei preocupa de distanta parcursa, vei avea parte si de alte beneficii: un plin de combustibil, predare gratuita si rapida in Bucuresti, precum si toate taxele si asigurarile auto incluse (RCA, full CASCO, rovinieta).
In plus, tuturor clientilor fideli le oferim 10% reducere la orice masina inchiriata in sistem rent a car, in baza cardului de membru.
Iti suntem alaturi 24/7 oricand ai nevoie de servicii de inchirieri auto atat pe site, prin completarea formularului online, cat si la numarul de telefon (+4)0735-05-7777.

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide