• Discount de 10% pentru clasa SUV
Inchiriaza telefonic: 40735.057.777
Lun - Vin: NON-STOP

Descopera confortul si spatiul generos al Renault Trafic 2022, disponibil acum pentru inchiriere la Focus Rent. Cu o capacitate de 8+1 locuri, acest vehicul este solutia ideala pentru transportul in grupuri mari, oferind o experienta de calatorie placuta si sigura pentru toti pasagerii.

Cu un design modern si practic, Renault Trafic 2022 se evidentiaza prin functionalitatea sa si spatiul generos din interior. Fie ca ai nevoie de transport pentru excursii cu familia sau pentru transferuri de afaceri, acesta ofera confort si versatilitate intr-un pachet compact.

Interiorul bine echipat al lui Renault Trafic iti permite sa te relaxezi si sa te bucuri de fiecare calatorie. Scaunele confortabile, dotarile moderne si sistemul de infotainment avansat asigura o experienta placuta si distractiva pentru toti ocupantii.

Cu un motor puternic si eficient din punct de vedere al consumului de combustibil, Renault Trafic 2022 ofera performante remarcabile intr-un pachet fiabil si economic. Indiferent de destinatie, acest vehicul asigura o conducere lina si placuta, fiind perfect pentru orice calatorie.

Echipat cu caracteristici avansate de siguranta si asistenta pentru sofer, precum sistemul de franare de urgenta si asistenta la mentinerea benzii, Renault Trafic 2022 prioritizeaza siguranta si confortul pasagerilor in fiecare calatorie.

Inchiriaza un Renault Trafic 2022 de la Focus Rent si asigura-ti calatoriile in grupuri mari cu confort si incredere. Cu servicii de inchiriere flexibile si tarife competitive, suntem alegerea perfecta pentru nevoile tale de transport.

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide