Inchiriaza telefonic: 0735.057.777
Lun - Vin: 09:00 - 17:00.

Vrei sa pleci intr-un concediu alaturi de un grup mai mare de persoane sau intr-un teambuilding cu colegii de serviciu? Organizezi un eveniment deosebit precum o nunta, un botez sau o petrecere corporate si trebuie sa asiguri transportul mai multor invitati? Indiferent de situatie, ai nevoie de un vehicul spatios si confortabil, pe care te poti baza pentru transportul la destinatia dorita in siguranta si care sa fie avantajos si din punct de vedere al costurilor.
Pentru un pret ce porneste de la 45 euro/zi, FocusRent iti pune la dispozitie modelul Mercedes Vito, unul din cele mai fiabile microbuze de tip 8+1.
Fiind disponibil in oferta serviciului nostru de inchirieri microbuze, Mercedes Vito are o capacitate de incarcare de pana la 1369 kg, fiind cea mai mare sarcina utila din clasa sa. Inchirierea unui Mercedes Vito 8+1 este alegerea ideala daca ai o famillie numeroasa si vrei sa pleci in vacanta.
Calitatea si finisajele se reflecta atat in exteriorul atragator, cu linii si curbe atent create, cat si in interior, prin scaunele de lux cu cotiere, spatare si tetiere reglabile. De asemenea, Mercedes Vito este dotat cu sisteme de siguranta ce folosesc tehnologie de ultima generatie: Asistentul pentru Mentinerea Atentiei, Asistentul de stabilizare la curenti laterali, Asistentul pentru pornirea in rampa, sistemul de monitorizare a presiunii in pneuri, precum si airbagurile pentru sofer si pasagerul din fata.
Apeland la serviciul nostru de inchirieri microbuze vei beneficia de numeroase avantaje: un plin de combustibil, taxele si asigurarile auto incluse (rovinieta, RCA si full CASCO), predare rapida si gratuita in Bucuresti, precum si inlocuirea gratuita a masinii, in caz de avarie, in doar 5 ore.
Iti suntem alaturi 24/7 oricand ai nevoie de servicii de inchirieri masini atat pe site, prin completarea formularului online, cat si la numarul de telefon (+4)0735-05-7777.
NOU! Servicii de inchirieri auto Cluj. Viziteaza pagina cu locatii!

Similar cars:
- Renault Trafic
- Ford Custom
- VW Transporter

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide