• Discount de 10% pentru clasa SUV
Inchiriaza telefonic: 40735.057.777
Lun - Vin: NON-STOP

Masini de inchiriat Mercedes Benz GLE | Siguranta si confort la superlativ
Esti antreprenor si ai nevoie de un autoturism pe masura succesului tau, cu care sa te deplasezi la intalniri de business? Vrei sa pleci cu persoana iubita intr-un weekend prelungit sau cu familia intr-un concediu la munte ori la mare? In oricare dintre situatiile de mai sus te-ai afla, dar si in multe altele, solutia ideala este reprezentata de masinile de inchiriat Mercedes Benz GLE. SUV-ul german te va ajuta sa ajungi rapid si in siguranta la destinatie, dar, in acelasi timp, sa te si bucuri de drum.
Noul model GLE are un consum redus de combustibil pentru un autoturism din clasa sa si este mai inteligent si mai vigilent decat oricand, trasand o noua imagine a SUV-urilor. Aceste masini de inchiriat sunt dominate de linii clare si forme proeminente, fiind deopotriva elegante si dinamice.
Autovehiculul disponibil la FocusRent are dotari de ultima generatie, atat in ceea ce priveste siguranta, cat si confortul. Astfel, masinile de inchiriat Mercedes Benz GLE dispun de Pachet Plus de asistenta la rulare si Pachet pentru parcare cu camera video de 360 de grade. In plus, noul SUV de la Mercedes beneficiaza de MBUX Augmented Reality pentru sistemul de navigatie, Comanda vocala naturala si Conceptul de operare touch.
Daca alegi aceste masini de inchiriat din oferta FocusRent, vei avea urmatoarele beneficii: livrare gratuita si rapida, in maximum 3 ore de la momentul confirmarii rezervarii, toate taxele si asigurarile auto incluse (RCA, full CASCO, rovinieta), un plin de combustibil si anvelope de sezon (vara / iarna) incluse.
In plus, trebuie sa stii ca aceste masini de inchiriat sunt supuse unor revizii tehnice temeinice inainte de a-ti fi inmanate. Totodata, la cerere, poti beneficia de GPS, scaun auto pentru copil, transfer aeroport-Bucuresti si retur si chiar si de sofer personal!

Similar cars:
- BMW X 5
- VW TOUAREG
- AUDI Q7

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide