• Discount de 10% pentru clasa SUV
Inchiriaza telefonic: 40735.057.777
Lun - Vin: NON-STOP

Noul model Mercedes Benz GLC Coupe, disponibil prin serviciile FocusRent de inchirieri auto, este prezentat de producatorul german sub sloganul „All kinds of strength” (Toate tipurile de putere). Intr-adevar, GLC Coupe imbina cele mai bune caracteristici ale unui SUV si ale unui Coupe. Astfel, este sportiv, modern, cu un design impresionant, care se remarca inca dinainte sa te urci la volan. Interiorul este clasic si elegant, iar elementele de siguranta si confort sunt de neegalat.
Daca alegi modelul GLC Coupe din oferta serviciilor noastre de inchirieri auto, beneficiezi de urmatoarele functii de confort: conceptul de operare MBUX, comanda vocala MBUX, Head up Display, incarcare wireless si integrare smartphone. De asemenea, masina dispune de cateva elemente esentiale de siguranta: pachet de asistenta la rulare, pachet de parcare cu camera video de 360 de grade, asistent pentru manevrarea remorcii si Multibeam LED. Toate acestea iti garanteaza atat confortul, cat si siguranta la volanul acestei masini.
Serviciile FocusRent de inchirieri auto au in centrul lor clientul, iar acest lucru se observa imediat. Ne poti contacta non stop, fie la numarul de telefon 0735 057 777, fie prin intermediul formularului online. Astfel, nu numai ca poti comanda o masina Mercedes Benz GLC Coupe la orice ora, pe care o vei primi in maximum 3 ore, dar ne poti contacta si pentru orice problema ai intampina cu autoturismul.
La FocusRent, serviciile noastre de inchirieri auto nu au costuri ascunse, intrucat pretul afisat pe site este si cel final pe care il vei plati. Acesta include toate taxele si asigurarile auto (RCA, rovinieta, full CASCO), dar si un plin de combustibil si cauciucuri de sezon (vara / iarna). In plus, nu te limitam in ceea ce priveste numarul de kilometri, pentru ca tu sa ai libertate totala de miscare!

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide