• Discount de 10% pentru clasa SUV
Inchiriaza telefonic: 40735.057.777
Lun - Vin: NON-STOP

Mercedes Benz A klasse – cele mai elegante masini de inchiriat, acum la FocusRent!
De peste 10 ani, suntem alaturi de clientii nostri din Bucuresti, Otopeni si Cluj-Napoca, oferindu-le cele mai performante masini de inchiriat din patru clase: economy, luxury, SUV si microbuze cu 8+1 locuri. Toate autoturismele noastre sunt mai noi de 5 ani si supuse unor revizii tehnice si inspectii riguroase inainte de a-ti fi inmanate. In plus, ele vin cu un plin de combustibil, fara vreo limita impusa de kilometri si cu toate taxele si asigurarile auto incluse (RCA, full CASCO, rovinieta).
Acum, insa, a venit momentul sa facem un pas in fata si sa iti oferim unele dintre cele mai elegante masini de inchiriat disponibile in Romania. Este vorba despre Mercedes Benz A klasse, unul dintre varfurile de lance ale producatorului german. Prezentat in premiera la Salonul Auto de la Geneva din 2002, modelul este conceput pe platforma modulara MFA (Modular Front Architecture).
Acest lucru inseamna ca masinile de inchiriat Mercedes Benz A klasse au tractiunea pe rotile din fata. Pe langa spatiul interior generos si confortabil, atat pentru sofer, cat si pentru pasageri, modelul este dotat cu sistem start-stop si cutie manuala de viteze, in 6 trepte. Prin toate aceste dotari, bolidul german transforma condusul dintr-o activitate de rutina intr-o adevarata experienta, indiferent de destinatie.
Alege masinile de inchiriat Mercedes Benz A klasse de la FocusRent.ro si vei beneficia de standarde maxime de siguranta si confort. Avem grija de tine atat prin dotarile premium ale autoturismelor noastre, cat si prin faptul ca le „acoperim” cu toate taxele si asigurarile necesare. In plus, masinile pe care ti le oferim sunt dotate cu anvelope de sezon (vara / iarna) si, pentru libertatea ta, nu iti impunem nicio limita de kilometri.
Completeaza formularul online sau suna la numarul de telefon (+4)0735 057 777 si, in maximum 3 ore de la momentul confirmarii rezervare, vei putea conduce noile masini de inchiriat Mercedes Benz A klasse!

Similar cars:
- Skoda Octavia
- Toyota Corolla
- VW Golf

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide