Inchiriaza telefonic: 0735.057.777
Lun - Vin: 09:00 - 17:00.

Oricand ai nevoie de o masina de inchiriat, Ford Fiesta este cea mai buna alternativa din clasa Economy, care poate fi a ta pentru doar 20 euro pe zi, cu toate taxele incluse, full CASCO si un plin de combustibil. La FocusRent, companie ce ofera servicii de inchirieri auto de peste 10 ani, nu ai limita de kilometri, pentru ca tu sa te poti deplasa oriunde doresti.
Daca vei apela la serviciul de inchirieri masini de la FocusRent, vei putea beneficia de o masina cocheta, fara insemne, care abia asteapta sa te duca la destinatie si bineinteles, inapoi acasa. Ford Fiesta este un automobil cu un consum redus de combustibil, care iti permite sa conduci multi kilometri, fara a fi nevoit/a sa alimentezi des. Ford Fiesta este o masina cu o motorizare puternica pentru clasa sa si cu o garda la sol peste media din clasa ei. Consuma numai 5.5 litri/ 100km si vine echipata cu regulator/limitator de viteza, asistenta la parcare, inchidere centralizata, airbag-uri si sistem audio stereo.
Modelul Ford Fiesta, care face parte din flota de masini a FocusRent, vine echipat cu un sistem audio stereo, care sa te insotesca in plimbari, si un portabagaj incapator, gata sa “adaposteasca” un numar impresionant de bagaje pentru clasa sa.
Pentru un confort sporit, acesta poate dispune optional de Media Nav (sistem de navigatie), radio/CD, dar si prize USB si Jack. Un alt atu al acestui automobil este reprezentat de functiile Eco Mode si GSI (indicator de schimbare a vitezelor), ce reduc consumul de carburant, cat si cantitatea de noxe emisa.
Oricand ai nevoie de servicii de inchirieri auto, unul dintre operatorii nostri iti sta la dispozitie 24/7 pentru a-ti prelua rezervarea. In plus, predarea este imediata si gratuita pentru clientii din Bucuresti.
Acum poti beneficia prin intermediul serviciului de inchirieri masini de la FocusRent de modelul Ford Fiesta, un automobil iubit de toata lumea, care iti ofera confortul pe care il meriti catre destinatia dorita, indiferent de sezon si perioada inchirierii.
Iti suntem alaturi 24/7, oricand ai nevoie de servicii de inchirieri masini, atat pe site, prin completarea formularului online, cat si la numarul de telefon (+4)0735-05-7777.

Similar cars:

Skoda Fabia
Toyota Yaris
VW Polo
Opel Corsa

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide