• Discount de 10% pentru clasa SUV
Inchiriaza telefonic: 40735.057.777
Lun - Vin: NON-STOP

Descopera aventura in stil si confort cu Ford Ecosport 2022 de la Focus Rent, alegerea perfecta pentru calatoriile tale urbane si excursiile in natura. Cu un design robust si versatil, acest SUV compact este echipat pentru a face fata oricaror provocari pe drum.

Ford Ecosport 2022 este dotat cu un motor puternic si eficient, oferind o experienta de condus placuta si economica. Indiferent daca te indrepti spre destinatii urbane sau explorari in afara orasului, acest SUV iti ofera puterea si manevrabilitatea necesare.

Interiorul spatios si confortabil al lui Ford Ecosport creeaza un mediu prietenos pentru calatorii lungi sau scurte. Cu caracteristici moderne si tehnologii avansate de conectivitate, vei experimenta confortul si convenienta la fiecare calatorie.

Cu Ford Ecosport 2022 de la Focus Rent, vei beneficia de performante remarcabile si de o experienta de inchiriere auto fara probleme. Fii pregatit sa explorezi fiecare colt al orasului sau sa pornesti in aventuri captivante cu acest SUV robust si fiabil.

Inchiriaza acum un Ford Ecosport 2022 de la Focus Rent si transforma fiecare calatorie intr-o experienta de neuitat!

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide