Inchiriaza telefonic: 0735.057.777
Lun - Vin: 09:00 - 17:00.

Inchirieri masini Dacia Sandero Stepway – autoturism clasic, functii moderne

Dacia Sandero Stepway este autovehiculul pe care ti-l doresti din cadrul ofertei noastre de inchirieri masini. Reinventat, mereu proaspat si mai sigur decat oricand, acest model este, in primul rand, construit pentru a-si proteja soferul si pasagerii. Masina iti garanteaza o vizibilitate excelenta, inclusiv pentru traficul din sens opus, iar dotarile premium fac din Dacia Sandero Stepway un autoturism excelent de familie, insa cu un design sportiv.
Daca apelezi la serviciile FocusRent de inchirieri masini si optezi pentru un Dacia Sandero Stepway, te vei bucura de cele mai performante si inteligente sisteme de asistenta. Acestea asigura cresterea confortului in timpul calatoriei, dar si depasirea sau chiar evitarea situatiilor critice din trafic. Astfel, modelul dispune de Comanda vocala, Side assist, Asistentul pentru ambuteiaje si Trailer assist. Iar partea cea mai frumoasa este ca, de multe ori, nici nu iti vei da seama de interventia acestor sisteme, special gandite pentru a fi cat mai subtile, dar si eficiente.
FocusRent iti pune la dispozitie doua tipuri de servicii de inchirieri masini: pe termen scurt (destinat utilizatorilor persoane fizice) si de lunga durata (destinat de obicei persoanelor juridice). Astfel, poti opta fie pentru un Dacia Sandero Stepway, in cazul in care doresti sa mergi intr-un weekend prelungit sau in concediu, fie pentru mai multe modele, daca vrei sa completezi parcul auto al firmei pe care o detii sau administrezi. In ambele situatii, vei beneficia de masini mai noi de 5 ani, cu toate reviziile si inspectiile la zi!

Similar cars:
- Vw Polo
- Skoda Fabia
- Ford Fiesta

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide