• Discount de 10% pentru clasa SUV
Inchiriaza telefonic: 40735.057.777
Lun - Vin: NON-STOP

Exploreaza orasul si imprejurimile cu stil si confort in noul Dacia Sandero Stepway 2023 de la Focus Rent. Acest hatchback compact si aventuros este partenerul perfect pentru calatoriile tale urbane si excursiile de weekend.

Cu un design modern si robust, Dacia Sandero Stepway 2023 impresioneaza atat prin aspectul sau atractiv, cat si prin functionalitatea sa. Garda la sol marita, protectiile inferioare si elementele decorative specifice modelelor Stepway ii confera un aspect distinct si ii permit sa se descurce cu usurinta pe drumurile accidentate.

Interiorul spatios si confortabil al Dacia Sandero Stepway este perfect adaptat nevoilor tale de zi cu zi. Cu o ergonomie inteligenta si materiale de calitate, acest model ofera un mediu placut si functional pentru toti pasagerii si bagajele lor.

Echipat cu un motor eficient si economic, Dacia Sandero Stepway 2023 asigura o experienta de condus placuta si economica. Performantele sale excelente in oras si pe autostrada il fac un partener de incredere pentru fiecare calatorie.

Cu tehnologia sa moderna si caracteristicile de siguranta avansate, precum si un consum redus de combustibil, Dacia Sandero Stepway 2023 este alegerea perfecta pentru inchirierea unei masini fiabile si economice pentru explorarile tale urbane si aventurile de weekend.

Inchiriaza acum un Dacia Sandero Stepway 2023 de la Focus Rent si pregateste-te sa descoperi confortul si versatilitatea acestui hatchback captivant!

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide