• Discount de 10% pentru clasa SUV
Inchiriaza telefonic: 40735.057.777
Lun - Vin: NON-STOP

Închiriaza lux si performanta pura cu noul BMW 530xd 2023 de la Focus Rent. Acest sedan elegant si rafinat îmbina perfectiunea tehnica cu un design impresionant, oferind o experienta de conducere incomparabila.

Echipat cu un motor puternic TwinPower Turbo Diesel cu sase cilindri în linie, BMW 530xd ofera o combinatie remarcabila de putere si eficienta. Cu tractiune integrala xDrive, acest model se adapteaza la orice conditii de drum, oferind o stabilitate si o manevrabilitate exceptionala, indiferent de vreme sau teren.

Interiorul rafinat al BMW 530xd te întâmpina cu materiale premium si tehnologie avansate. Cu un design ergonomic, scaune confortabile si finisaje de cea mai înalta calitate, fiecare calatorie devine o experienta de lux. Sistemul de infotainment iDrive 8 cu ecran tactil generos îti ofera acces rapid si intuitiv la functiile esentiale si la o gama larga de optiuni de divertisment.

Siguranta este o prioritate în BMW 530xd 2023, cu o gama completa de caracteristici avansate de asistenta la conducere. De la sistemul de asisteta pentru mentinerea benzii la control, la asistenta la evitarea coliziunilor, acest model este proiectat pentru a-ti oferi pacea sufleteasca si siguranta în timpul fiecarei calatorii.

Indiferent daca calatoresti pentru afaceri sau placere, închirierea unui BMW 530xd 2023 de la Focus Rent te va impresiona cu performanta sa exceptionala, confortul inegalabil si designul sau iconic. Experimenteaza luxul si rafinamentul la volanul acestui sedan premium si transforma fiecare calatorie într-o aventura memorabila.

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide