• Discount de 10% pentru clasa SUV
Inchiriaza telefonic: 40735.057.777
Lun - Vin: NON-STOP

Despre noi

FocusRent este o companie cu o experienta de peste 15 ani pe piata serviciilor de inchirieri auto din Bucuresti si Otopeni. De-a lungul anilor, clientii nostri au putut beneficia de un serviciu rapid si eficient care a venit de fiecare data in intampinarea nevoilor si exigentelor lor.

De ce sa alegi FocusRent si nu o alta companie de inchirieri masini? In primul rand, pentru ca ceea ce ne distinge pe noi de alte companii concurente este seriozitatea, transparenta si orientarea spre nevoile clientilor, acest lucru nefiind un simplu slogan. Pentru calitatea serviciilor noastre de inchireri masini stau drept marturie nenumarati clienti care ne-au devenit fideli, apeland de fiecare data cu placere la noi atunci cand au avut nevoie rapid de un automobil. Pentru a le rasplati loialitatea, le-am oferit cate un card de membru prin intermediul caruia beneficiaza de o reducere de 10% la orice automobil doresc sa inchirieze.

Exista trei mari categorii de servicii de inchirieri auto disponibile in oferta FocusRent:

1. Serviciul de inchirieri auto de scurta durata
Vrei sa pleci intr-o vacanta binemeritata? Sau poate esti invitatul unui eveniment special si vrei sa faci o aparitie pe care ceilalti sa o aprecieze cu adevarat? In oferta serviciului nostru de inchirieri auto de scurta durata vei gasi masini incepand de la categoria economy, la SUV-uri, pana la clasa luxury. Printre cele mai apreciate masini de inchiriat din oferta noastra, enumeram: Dacia Logan, Ford Fiesta, Volkswagen Golf, Skoda Octavia, Volkswagen Passat, Audi A4, Mercedes Benz A klasse, Dacia Duster si BMW X5. Perioada minima de inchiriere a unei masini este de o zi. In functie de nevoile tale, iti oferim flexibilitate in ceea ce priveste perioada de inchiriere.

2. Serviciul de inchirieri masini pe termen lung
Pentru companii, am creat serviciul de inchirieri auto pe termen lung, oferindu-le solutii optime si complete pentru finantarea, achizitionarea, administrarea si intretinerea autovehiculelor pe care acestea le vor avea in folosinta. Serviciul de inchirieri masini pe termen lung ofera numeroase beneficii financiare si fiscale, printre care deductibilitatea fiscala integrala a TVA-ului, lucru care ajuta la cresterea capacitatii de finantare a firmei deoarece autovehiculele inchiriate nu sunt inregistrate in patrimoniu. In plus, activitatile de mentenanta si administrare a parcului auto ies de sub responsabilitatea companiei, FocusRent asigurand mentenanta completa.

3. Serviciul de inchirieri microbuze
Daca vrei sa pleci intr-o excursie alaturi de un grup mai mare de insotitori, intr-un teambuilding alaturi de colegii de serviciu, sau trebuie sa asiguri transportul invitatilor unui eveniment deosebit precum o nunta sau un botez, FocusRent iti ofera solutia ideala: serviciul de inchirieri microbuze. Avantajele sunt nenumarate, serviciul de inchirieri microbuze fiind garantia sigurantei, confortului si costurilor reduse pentru transportul unui grup de pana la 9 persoane. In oferta serviciului de inchirieri microbuze FocusRent, se regasesc doua modele foarte populare: VW Transporter si Mercedes Vito, ambele reprezentand alegerea perfecta atunci cand ai nevoie de un microbuz de tip 8+1.

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide