• Discount de 10% pentru clasa SUV
Inchiriaza telefonic: 40735.057.777
Lun - Vin: NON-STOP

Acord de Confidentialitate

Politica de confidentialitateINTRODUCERE
Site-ul www.focusrent.ro este proprietatea S.C. Focus Team Consulting SRL, persoana juridica romana, cu sediul in Bucuresti, sector 2, str. Procopie Dumitrescu nr. 11, ap 1,  J40/10579/2006, CUI RO 18808077.Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului www.focusrent.ro de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesand si navigand pe acest site, acceptati termenii de utilizare descrisi in continuare.

NEANGAJAREA RASPUNDERII
Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a produselor si serviciilor oferite de Focus Team Consulting SRL si nu va acorda nici o garantie referitoare la:a) evitarea utilizarii anevoioase sau a intreruperii din utilizare a site-ului;b) faptul ca site-ul www.focusrent.ro sau continutul acestui site ce va fi disponibil nu contine erori, in caz contrar promtitudinea remedierilor lor;c) in ceea ce priveste lipsa virusilor sau a unor elemente daunatoare de pe site-ul www.focusrent.ro sau de pe dizpozitivele auxiliare (de ex. server) Focus Team Consulting SRL nu este raspunzatoare pentru informatiileincorecte sau incomplete prezentate pe website-ul www.focusrent.ro, si drept urmare toate deciziile luate in baza informatiilor furnizate pe website-ul www.focusrent.ro sunt responsabilitatea exclusiva a utilizatorului.Astfel Focus Team Consulting SRL nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI
Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute in acest site sunt proprietatea Focus Team Consulting SRL, care isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila.Intregul continut al site-ului Focus Team Consulting SRL (www.focusrent.ro) este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de Focus Team Consulting SRL.

OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI
Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte.Focus Team Consulting SRL nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizare unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

INFORMATII PERSONALE
Cand prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta au ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atat mai necesar in cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.

CONFIDENTIALITATE
Va informam ca datele dvs. vor fi colectate si prelucrate de Focus Team Consulting Srl in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001, putand fi folosite in scopul realizarii unui contract si/sau facturarea lui catre dvs.; in caz de dauna sau de distrugere a bunului inchiriat datele dvs. vor putea fi transmise autoritatilor in drept; contactarea dumneavoastra (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje tex sau telefon) in legatura cu bunurile si/sau serviciile oferite de societatea noastra, etc.Se considera ca prin utilizarea site-ului www.focusrent.ro v-ati dat acceptul expres si fara echivoc ca datele dvs. personale sa fie prelucrate in scopurile enumerate mai sus.Focus Team Consulting SRL se oblige sa pastreze confidentialitate acestor date.Focus Team Consulting SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic si distrugerea lor dupa o perioada determinata  de 6 luni de zile.Astfel conform prevederior Legii nr. 677/2001 beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul Focus Team Consulting SRL situat in Bucuresti, sector 2, str. Procopie Dumitrescu nr. 11, ap 1. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificare justificata in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legislatia in vigoare.Focus Team Consulting SRL nu va furniza adresa dvs. de e-mail sau alte date cu caracter personal, cu exceptiile mai sus mentionate.Focus Team Consulting SRL nu incurajeaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de Clientii si Utilizatorii sai fara acordul explicit al acestora.Orice incercare de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele server-ului pe care ruleaza site-ul www.focusrent.ro va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.focusrent.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune

INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI
Orice persoana care viziteaza site-ul Focus Team Consulting SRL (www.focusrent.ro) si care isi ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: solutionarea de catre Focus Team Consulting SRL a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate; alte activitati intreprinse de Focus Team Consulting SRL si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.Focus Team Consulting SRL va pastra confidentialitatea acestor informatii.

DIPOZITII FINALE
Orice alta problema cauzata de produsele si/sau serviciile prezentate pe site-ul www.focusrent.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document se va solutiona pe cale amiabila in 30 de zile de la data sesizarii in scris a problemei de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila competenta de solutionare revine instantei judecatoresti.Fiind de accord cu acesti Termeni si Conditii de utilizare a site-ului www.focusrent.ro clientul/utilizatorul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.Utilizarea in continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra in conformitate cu prevederile legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site.

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI ACESTE REGULI IN TOTALITATEA LOR. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD SI ATI ACCEPTAT ACESTE CLAUZE SI REGULI.

Focus Team Consulting SRL

Pentru a va oferi o experienta de navigare mai buna acest site foloseste cookies.

Daca esti de acord cu acestea, inchide aceasta notificare sau afla mai multe despre setarile cookies aici | OK, inchide