Inchirieri microbuze Bucuresti si Otopeni

Microbuze de inchiriat 24/7 | Livrare Imediata si Gratuita in Bucuresti

Focus Rent ofera pentru inchirieri auto, pe langa o gama variata de autoturisme, si inchirieri microbuze 8+1.

Avem disponibile in sistem rent a car modelele Mercedes Vito si Volkswagen Transporter, doua dintre cele mai apreciate microbuze de inchiriat, atat de romani, cat si de turistii care vin in tara pentru a descoperi frumusetile Romaniei.

Pe langa cea mai noua flota de microbuze, iti oferim confort, eleganta, spatiu si facilitati, precum: plin de combustibil inclus in pret, toate taxele platite, full CASCO si RCA, inlocuire microbuze in caz de avarie.

Daca serviciul nostru de inchirieri microbuze este ceea ce te intereseaza, esti la doar un pas distanta de a ne contacta. Masini spatioase si confortabile, Mercedes Vito si Volkswagen Transporter reprezinta cele mai bune variante de inchirieri microbuze din clasa de confort si siguranta, fiind recomandate atat pentru deplasarile in scop turistic, cat si pentru cele de afaceri.

Iti suntem alaturi 24/7 oricand ai nevoie de servicii de inchirieri auto atat pe site, prin completarea formularului online, cat si la numarul de telefon (+4)0735-05-7777. Suna acum si rezerva-ti masina de care ai nevoie in sistem rent a car!

Doriti sa rezervati prin telefon? Sunati acum la: 073.505.7777

Echipa noastra este aici pentru dumneavoastra 24 ore pe zi / 7 zile pe saptamana!

ASIGURARE RCA/FULL CASCO

Asigurare Full Casco si RCA inclusa in pret!

KM NELIMITATI

Inchirieri masini fara limita de km pentru toate masinile!